NOTÍCIES


Parlem de Salut al Centre Cívic de Magraners


VEURE TOTES LES NOTÍCIES      IMPRIMIR NOTÍCIA


En el marc dels tallers itinerants Espai Salut de l’Ajuntament de Lleida el Centre Cívic de Magraners a acollit una xerrada en salut ocular a càrrec d’ILO Oftalmologia i la Fundació Ferreruela Sanfeliu (FFS). 

Aquesta conferència, organitzada pel Casal de la Dona, s'emmarca en el programa Espai Salut de la Paeria i té com a objectiu treballar diferents aspectes de la salut i el benestar de la dona.

De forma distesa i amb exemples quotidians, el grup de Dones de Magraners han tingut l'oportunitat de conèixer i entendre millor les patologies oculars comuns, els seus símptomes i possibles tractaments, així com sensibilitzar-se sobre la importància de la prevenció i la detecció precoç de malalties com el Glaucoma i la Retinopatia Diabètica per evitar pèrdua de visió irreversible. Així mateix també s'han exposat els projectes que la FFS desenvolupa en l'àmbit de la salut a Lleida i al Senegal.

Un dels objectius de la FFS és promoure la prevenció i la detecció precoç de patologies oftalmològiques a Lleida. Per això, des de la FFS valorem de forma molt positiva la col·laboració amb el Casal de la Dona de la Regidoria de Polítiques d'igualtat com a una excellent oportunitat per promoure la salut ocular en un dels col·lectius amb més incidència familiar i social.

Dr.Fleming, 14 25006 Lleida T+F 973 24 53 80 info@fundacioferreruela.com Avís legal