NOTÍCIES


La FFS acull un seminari d'autoconscičncia i creixement personal


VEURE TOTES LES NOTÍCIES      IMPRIMIR NOTÍCIA


Els dies 26 i 27 de gener del 2019 va tenir lloc a la FFS un seminari d'autoconsciència a càrrec de la Maria Pilar de Moreta i Jordi Sapés, ambdós continuadors de la línia de treball del psicòleg i precursor de la Psicologia Transpersonal a Espanya, Antoni Blay.

A partir d'una introducció teòrica i exemplificant amb experiències pròpies, el curs va aprofundir en tècniques per reconnectar amb l'essència de l'ésser humà. Els 20 assistents, majoritàriament de Lleida i Barcelona, van poder aprendre eines pràctiques d'autoconeixement per aplicar en la vida quotidiana i per millorar el seu benestar.

Montse Calvet, impulsora i organitzadora del seminari, va mostrar la seva satisfacció per la qualitat del curs i va ressaltar la importància de teixir més xarxa ciutadana per tal d'apropar iniciatives similars a la nostra ciutat.

Des de la FFS seguirem donant suport a iniciatives que com aquesta promouen el creixement personal i l'autoconsciència com una dimensió essencial de la nostra salut personal i social.

Dr.Fleming, 14 25006 Lleida T+F 973 24 53 80 info@fundacioferreruela.com Avís legal